O Nama

Holistika d.o.o. je tvrtka iz Poreča osnovana 2002. godine. Kroz godine poslovanja ostvarili smo kontinuiran razvoj te izrasli u respektabilnu tvrtku koja se bavi uslugama masaža i ostalih kozmetičkih tretmana. Od 2016 proširili smo poslovanje i na veleprodaju dodataka prehrani.

Rastom tvrtke i lokacija na kojima poslujemo usljedila potreba za standardizacijom radnih procesa, uređenja objekata i sustava kontrole kvalitete usluga.

Visoki Standardi

1) OBJEKTI

Klasifikacija – Paviljon, Salon, Beauty centar i Wellness centar
Uz svaki od navedenih objekata vezani su detaljno rarzađeni kriteriji uređenja interijera, radnih procesa i ponude tretmana.

2) IZGLED SALONA

Saloni su estetski zanimljivi pomalo skandinavskog dizajna i ugodnog ambijenta. Svi su klimatizirani i prozračni. Obzirom na potrebe klijenta i mogućnosti interijera maksimalno optimizirani s ciljem pružanja većeg broja tretmana. Standardizirali smo vizuale kako bi bili prepoznatiljivi našim klijentima bez obzira o kojoj lokaciji se radi.

3) DJELATNICI

  

Cjelokupan tim Holistike prolazi kroz periodične stručne edukacije. Kontinuirano radimo na standardizaciji tretmana u ponudi kako bi svim klijentima na različitim lokacijama pružili jednistveno iskustvo.

4) RADNI PROCESI

Svaka poslovna jedninica se razlikuje lokacijom i položajem, ali mapirali smo i raspisali sve aktivnosti unutar zasebnih radnih procesa kako bi omogučili djelatnicima lakši i efikasniji rad. Standardizacija procesa omogučila je i kvalitetnije upravljanje resursima tvrtke.

5) HIGIJENSKI STANDARDI

Visoka razina higijenskih uvijeta je sinergija edukacije djelatnika, standardnih radnih procesa, uređenja interijera i sustava kontrole rada. Puno pažnje usmjeravamo na higijenske standarde zbog sigurnosti i zadovoljstva klijenata.

6) KONTROLA KVALITETE USLUGA

Periodično testiramo kvalitetu usluga koje nudimo koristeći se metodom “tajnih kupaca”. Povratne informacije koristimo kako bismo ispravili eventualne pogreše i nedostatke ili nagradili najbolje ocjenjene salone. Uveli smo sustav nagrađivanja kojim stimuliramo ljbaznost i profesionalan pristup.

7) EKOLOŠKA OSVJEŠTENOST

Svjesni smo važnosti očuvanja okoliša, pa shodno tome za tretmane koristimo isključivo prirodna eterična i bazna ulja, bio prihvatljive preparate i sapune, te recikliramo materijale od papira.

8) PROFESIONALNOST I POUZDANOST

Dugogodišnjom suradnjom s partneirma dokazali smo se kao pouzdana i sigurna tvrtka unatoč usponima i padovima koji su integralni dio poslovnog razvoja. Kontinuriano i predano radimo na poboljšanju kvalitete postojećih usluga, razvoju novih, razini profesionalnosti, odnosa s klijentima i partnerima.

Naša Vizija

Naša VIZIJA je izrasti u respektabilnu regionalnu tvrtku koja će svojim inovativnim i pro aktivnim rješenjima nuditi uvijek više i biti korak ispred.

“Success is dependent on effort.” – Sophocles

Naš Cilj

Biti NAJ-bolji ili uvijek biti bolji. Kako u Beauty segmentu tako i u svim novim djelatnostima kojima se bavimo.

Živjeti Zdravo

Veleprodaju dodataka prehrani pod vizualnim identitetom Živjeti zdravo smo počeli razvijati krajem 2015 godine. U proteklom periodu smo pažnju usmjerili na odabir kvalitetnog asortimana i razvoju mreže kupaca.