MASAŽE

sdgbw

RELAX MASAŽA

Relax masaža je blaga ugodna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjenjem protoka energije.

MEDICINSKA MASAŽA

Masaža je od davnina poznata i priznata metoda prevencije, liječenja i otklanjanja raznih tegoba.

AROMA RELAX

Masaža tijela eteričnim uljima djeluje terapeutski gdje molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima kapilarna krvna cirkulacija i putem krvi i limfe bivaju raznešene po cijelom organizmu.

ANTICELULITNE MASAŽE

Masažom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine. Specijalna anticelulitna ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora).

REFLEKSOLOGIJA

Po istočnjačkom principu refleksologijom uklanjamo blokade na energetskim kanalima u tijelu i tako oslobađamo put energiji kroz tijelo i pomažemo mu povratiti samoiscjeliteljske sposobnosti.

AROMA MEDITERAN MASAŽA

Masaža tijela s odabranim eteričnim uljima (esencija mediteranskih biljaka) gdje molekule ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima kapilarna krvna cirkulacija i putem krvi i limfe bivaju raznešene po cijelom organizmu.

SPORTSKA MASAŽA

Jedan od glavnih ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost i postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost. Pripremite svoje tijelo za optimalne performanse i bolje funkcioniranje tijekom treninga

MASAŽA GLAVE I LICA

Masažom te pritiskom ključnih točaka uha i glave potiče kruženje energije u tijelu, što će odagnati umor, nesanicu, bol i negativne emocije te vas potpuno osvježiti.

DE STRESS MASAŽA

Opuštajuća masaža cijeloga tijela eliminira stres, poboljšava cirkulaciju,opušta mišiće, podiže raspoloženje.

AFTER SUN MASAŽA

Masaža tijela s posebnom emulzijom 5 etericnih ulja koja djeluju kao zaštita za kožu od štetnih djelovanja sunca. Hladi i umiruje kožu dajući joj svježi sjaj i elastičnost.

LIMFNA DRENAŽA

Masaža kojom se intenzivno masira određeni dio tijela u ovisnosti o želji klijenta. Djelovanje masaže očituje se na svim razinama čovjeka – tjelesnoj, emocionalnoj, intelektualnoj i duhovnoj razini. Kada su naše razine u ravnoteži mi se osjećamo zdravi i puni energije.

DE STRESS MASAŽA

Ručna limfna drenaža se izvodi pokretima s blagim pritiskom na kožu, traje 30-60 minuta ovisno o dijagnozi i području koje tretiramo.Kako bi se ponovo uspostavio normalan protok limfe, trebalo bi sprovesti limfnu drenažu kojom ćemo regenerirati i pospješiti funkcionalnost limfnih žila, kapilara i zalistaka i odvod bjelančevina i vode iz međustaničnog prostora.

REKONEKCIJA (ENERGETSKI TRETMAN)

Rekonekcija je povezivanje energetskih linija osobe s energetskim linijama Zemlje i stvaralačkom energijom svemira. Nakon rekonekcije dogodi se nešto što se može nazvati “ubrzanjem osobne evolucije”

COUPLE MASAŽA (MASAŽA ZA PAROVE)

Relaks masaža koja se provodi paralelno na oba partnera, a postiže se opuštanje organizma sjedinjenjem protoka energije. Opustite se zajedno!

GOLD MASAŽA

Masaža koja pruža luksuz i opuštanje. Koristi se posebno ulje s česticama 24 karatnog zlata. Zlatna tajna do ljepše, mladenačkije i elastičnije kože.