LICE & TIJELO

sdgbw

ANTICELULITNI TRETMANI

Masažom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine. Specijalna anticelulitna ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora).

TRETMAN NJEGE OČIJU

Njega počinje s posebnom masažom oko područja očiju, koji u potpunosti opušta delikatnu zonu oko očiju. Isto područje se njeguje s bogatom maskom koja smanjuje otekline i potiče cirkulaciju.Tretman se zaključuje primjenom svjetlo svilenkastih proizvoda za njegu kože, koji se brzo apsorbiraju i potiču sjaj očiju.

PEELING TIJELA

Peeling tijela uklanja odumrle stanice s površine kože, reducira starenje, uklanja nečistoće i dubinski čisti kožu.

DE LUXE COLLAGEN ANTI AGE TRETMAN

Tretman za zreliju i suncem oštećenu kožu: Tretman za suncem oštećenu i oporavak za zreliju kožu koji uključuje tretman protiv starenja kože, blago čišćenje lica, duboki piling lica, dubinsko čiščenje kože, visoku frekvenciju, kozmetičku masažu lica, vrata i dekoltea, vitaminsku masku sa colagenom hylauronom za oporavak i poboljšani elasticitet i tonus kože te hidratantnu njegu lica

CLEEN TRETMAN ČIŠĆENJA LICA

Tretman za potpunu obnovu kože lica prema individualnim potrebama koji uključuje blago čišćenje, piling, brzo čišćenje kože, kozmetičku masažu lica i vrata, serum i masku za problematičnu kožu sastavljenu prema individualnim potrebama te hidratantnu njegu lica.

ISTRIAN WINE THERAPY TRETMAN

Wine Therapy je kozmetički tretman kojim se potiče prirodno obnavljanje kože i samozaštita od štetnih vanjskih utjecaja te osiguravaju hranjive tvari i neophodnu vlažnost kože. Tretman je pogodan za proljetnu hidrataciju i regeneraciju poslije zime.Grožđe i vino sadrže veliki broj sastojaka kao što su vitamini, minerali, polifenoli, voćne kiseline i antioksidante koji su korisni, pa čak neophodni za kožu kako lica tako i tijela.